Perfection at your fingertips

Grade 1 titanium, hoogwaardig kunsthars, een neodymium scrollwiel en een indrukwekkend ontwerp; onze Titanium Mouse is ontworpen voor diegenen die perfectie onder hun vingertoppen eisen.

Titanium Mouse

Het excentrieke ontwerp vervaardigd uit kunststof, hoogwaardig titanium en een scrollwiel van steen doorbreekt elke verwachting van een computer muis. In plaats van slechts een praktisch object is deze muis een expressie van identiteit, luxe en elegantie. Het metaaldeel is gefabriceerd uit titanium, een hoogwaardig metaal welke tevens wordt toegepast in sieraden en de ruimtevaartindustrie. Dit deel wordt geheel handmatig verwerkt, van de initiële vorming tot het aanbrengen van de laatste beschermende laag. Het scrollwiel bestaat uit een speciaal voor Intelligent Design vervaardigde neodynium magneet.


De muis is geïntroduceerd op de Dutch Design Week 2009 en was te bewonderen op de stand van Intelligent Design tijdens de Miljonair Fair 2009 in Amsterdam.

Nu bestellen

De Titanium Mouse is online verkrijgbaar bij Intelligent Design voor €399,- en is tevens verkrijgbaar bij de volgende winkels;
Bestel online
Showcase site


De Europese distributeur voor dit product is Questcontrol